Üretim Tesisimiz
Zeytinyağı Üretim Tesisi (Yağhane)
Biri İtalyan Amenduni, biri yerli üretim Haus marka kontinü sistem 100’er tonluk iki adet makinanın bulunduğu yağhanede, gelen zeytinler “iki faz” olarak hızlı bir şekilde işlenir. 27-30 derece arasında cidar sıcaklığı olan malaksörde yoğrulur, dekantöre yatay santrifüje alınır. Burada yağ sulu pirinadan ayrılır ve separatörlere aktarılır. Burada dikey santrifüj işlemi ile yağ içindeki sudan ayrıştırılır ve halis zeytinyağı olarak dinlenme tanklarına aktarılır. Buradan doluma alınırken filtreden geçirilir ve tortusundan ayrılır. Doluma (şişe ve teneke) hazır hale getirilir.
Salamura Zeytin Üretimi
Gemlik (Trilye) cinsi sofralık zeytinler, sezonunda özenle toplanarak fabrikaya getirilir. Çınarlı marka eleklerle elenip tasnif edilir, fiber tanklarda su ve tuz yardımı ile olgunlaştırılarak satışa hazır hale getirilir. Tüm aksamları krom olan modern (Çınarlı) makinelerle işlenerek el değmeden ambalajlanmaya alınır.
Nar Ekşisi Üretimi
Narlar toplanıp fabrikaya getirilir, yeni sistem nar taneleme ve sıkma makinesinde işlenerek nar suyuna dönüştürülür. Dumandan, isten ve açık ateşten korunarak bakır kazanlarda odun ateşinde kaynatılarak saf ve katıksız Hatay’ın meşhur ve geleneksel nar ekşisine dönüştürülür.
Diğer Yöresel Ürünlerimiz
Yöre kadınlarımızı iş hayatına dahil etmek amacıyla reçellerimiz, turşularımız, biber salçalarımız ve sitemizde satışı yapılan bütün ürünlerimiz tamamen el yapımı ve doğal olarak üretilmektedir.